INDEX       Qui sóc?       Galeria       Quadres       Històric d'obres       Taller       Contacta       Altres

MARC PUJOL BUSQUETS

 

Nascut a Girona el 4 de desembre de 1974.

La meva primera experiència en el món de l’art va ser començar a treballar de pastisser. Aquesta professió em va permetre descobrir el que podia fer amb les meves mans. I descobrir l’art de treballar la xocolata. Aquí va començar la meva creativitat.

Em sorgeix l’oportunitat de treballar colze a colze amb famosos artistes i escultors de les proximitats. Això m’ajuda a forjar-me mica a mica com a artista i a polir aquestes dots innates.

Finalment, de l’experiència i del treball conjunt amb aquests mestres, em neixen noves idees que duen a ARC’º a endinsar-se directe i personalment en el món de l’escultura.

Autodidacta i amb afany per descobrir, treballo materials tant diversos com fusta, fibra, resines, bronze, alumini, acers, patines clàssiques, fins i tot cromats, polits, textures i un llarg etc..

Fruit de les meves inquietuds i experiència sorgeix la col.leccio BLOQUEIG.

 

Bloqueig és un treball realitzat durant dos anys. Dos anys treballant des de la seva creació  fins a l’acabat de les obres, posant una atenció especial a cada peanya d’aquesta  col.leccio. Innovant amb peces originals, diferents i exclusives.

 

 

Les peces ens conviden a una passejada sense fi per unes escales que ni pugen ni baixen, que brillen o son fosques, suaus o aspres, d’altres que es sostenen per elles mateixes o es reflexen o estan en moviment o tant sols esperen ser descobertes…

www.arcpujol.com